Tirana Airport (TIA) Rinas, Albania
+355693333550
24H

Makina me qera nga AlbaniaOnline

Flota e makina me qera nga AlbaniaOnline ofron nje gamë të gjerë zgjedhje makinash duke filluar nga, mini, ekonomike, SUVs, furgona me qera, foristrada, 4×4, TAXI, Luksi. Sido që të jene planet tuaja afatgjatë ose pak dit, për të qëndruar në Shqipëri ju mund te zgjidhni automjetin që i përshtatet kërkesës suaj. Të gjitha modelet e ofruara janë të mirëmbajtura dhe të sigurta në udhëtim.

Mund të shtoni ekstra me një çmim te favorshëm si ndenjëse fëmijësh, shofer të dy-të, GPS, Siguracion Kasko të plotë, shërbim interneti, etj.

Automjetet me qira janë modelet të reja, ekonomike dhe të sigurta në udhëtim.

-
Klient
-
Makina
-
Pika Shërbimi
-
Rezervime

Rrreth AlbaniaOnline rent a car

Detajet e vogla bëjnë diferencën!

Modele të reja

Makina të reja nga markat më të njohura të prodhimit të automjeteve, Evropiane dhe Aziatike. Vjetërsia e flotës sonë ka nja mesatare prej 2 vjetësh.

Automjete të mirëmbajtura

Stafi ynë punon shumë qe makinat me qera të jenë në gjendje teknike optimale dhe të pastërta. Partnerët tanë për servisin janë të çertifikuar nga prodhuesit.

Çmime Konkuruese

Sot makina me qera është e përballueshme nga të gjithë. Ne ofrojmë çmime konkuruese dhe “fair” për ekstrat, duke përfshirë të gjitha taksat dhe kostot administrative.

AlbaniaOnline ® 2020