Tirana Airport (TIA) Rinas, Albania
+355693333550
24H

Furgona me qera

Class: Passenger Van
Gearbox: Manual
Max passengers: 9
Fuel: Diesel
Fuel usage: 7.5 L/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 81 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Passenger Van
Gearbox: Automatic
Max passengers: 8
Fuel: Diesel
Features
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Karburanti - Same to Same
Day From 84 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited

Dëshironi të udhëtoni në grup apo jeni shumë pjesëtarë në një familje? AlbaniaOnline ofron furgon pasagjerësh me qera ose me shofer për transferta. Gjithashtu makina me qera 7 vende janë pjesë e flotës sonë me çmime konkurruese.

Nuk mbaron me kaq! Ne ofrojmë Transferta turistike, makina me qera familjare shumë ekonomike dhe të përshtatëshme për udhëtime të gjata brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Furgona me qera
Furgona me qera

Furgona me qera në Tiranë

Çmimet më konkurruese për furgona me qira në Tiranë dhe në Rinas airport. Modelet më të vlerësuara të markave me të njohura të automjeteve si Opel Vivaro, VW Transporter T5, Mercedes Benz Vito, që i përshtaten nevojave tuaja. Kapaciteti i automjeteve furgon fillon nga 7 deri në 9 persona. Transferta pasagjeresh nga Tirana International Airport (TIA) Rinas drejt kryeqytetit të Tiranës dhe qyteteve të tjera të Shqipërisë.

Furgona me qira  me shofer

furgona me qera ne tirane
Furgona me qera Tirane

Jeni grup dhe doni te shijoni udhëtimin pa u shqetësuar për transportin? Jeni hotel dhe doni të prisni grup klientësh? Apo agjenci turistike dhe do të bëni ture me grup me guidë? Ne ju ofrojmë furgon me qera me shofer duke ju siguruar një udhëtim komod dhe të rehatshëm. Shoferët tanë janë profesional dhe me eksperiencë. Shërbimi ofrohet në gjuhët Shqip, Anglisht dhe Italisht. Automjetet janë modele të reja, të rehatshme dhe më e rëndësishmja të sigurta në udhëtim. Ne sigurohemi që flota jonë të jetë ne gjendje optimale teknike me shërbimet periodike të kryera në kohë.

Furgon me qera në Shqipëri

Flota jonë e automjeteve është e disponueshme në qytet kryesore të Shqipërisë dhe në Tirana Airport (Rinas). Mundësohet dhe transferta e furgonit në vendndodhjen ose adresën tuaj. Transferta jashtë Shqipërisë, Maqedoni, Kosovë, Mal të zi, Kroaci, Greqi, Bullgari etj.

Na kontaktoni për destinacione të personalizuara dhe oferta afatgjate.

Pyetje të shpeshta për Furgona me qera?

Sa është numri maksimal i pasagjerëve që mban Furgoni?

Furgonat me qera kanë kapacitet 7 deri 9 pasagjer përfshi dhe shoferin. Numri i pasagjerëve varet nga modeli i furgonit.

Cfarë kategori patente duhet për të marrë furgon me qira?

Për furgona me kapacitet pasagjerësh 7 deri 9 persona është e nevojshme patenta e klasit B.

Mbi 9 pasagjer përfshi dhe shoferin duhet patentë e klasit C.

Mund të udhëtoj jashtë Shqipërisë me furgon me qira?

Po. Udhëtimi jashtë shtetit lejohet me një tarifë ekstra e cila vendoset në baze të itinerarit.

Sa është çmimi mesatar i qerasë ditore?

Mesatarishtë nje furgon kushton 60 euro dita.

Çfarë përfshihet në çmimin e qirasë?

Në çmim janë të përfshira si më poshtë:

  • Taksat rrugore dhe TVSH
  • Siguracioni Kasko
  • Pa limit kilometrash (brenda territorit të Shqipërisë)
  • Asistenca rrugore 24 orë
  • Marrja dhe dorëzimi në Tirana airport (Rinas)

Kush janë modelet më të kërkuara të furgonave?

Modelet “Best Seller” në Tiranë dhe në Rinas aeroport janë Volkswagen Transporter, Ford Tranzit dhe Hyundai H-1.

AlbaniaOnline ® 2020