Tirana Airport (TIA) Rinas, Albania
+355693333550
24H

Makina me qera Durrës

Pick-Up Information
Return Information
Filters

Makina me qera Durres

Durrësi është qyteti i dytë me i madh ne Shqipëri. Si në cdo qytet tjetër edhe në Durrës transporti publik ështe i limituar në orare dhe destinacione. Zgjidhja më e shpejt dhe ekonomike është duke marrë makina me qera Durres. Flota jonë është disponueshme dhe ne qytetin e Durrësit me një gamë te gjere modelesh

Makina me qera Durres
Makina me qera Durres

duke filliar nga 10 euro dita.

Makina me qera në Durres Port

Për të marrë makina me qera në Durrës port procedurat janë njesoj si edhe në Tiranë, ju duhet të keni me vete një dokument identifikimi dhe patentën. Dorëzimi bëhet në pikën e marrjes ose në Tiranë Rinas aeroport ose Tiranë qender

Makina me qera të lira Durrës port

Makinat me qera tani janë te perballueshme nga të gjithë pasi çmimet fillojnë nga 13-15 euro në ditë. Siguracioni Kasko dhe taksat janë të përfshira në çmim. Transport publik në portin e Durrësit është i kufizuar në orar dhe shumë destinacione turistike janë te arritshme vetem me makinë  me qera ose me TAXI.

Porti i Durrësit është porti më i rëndësishëm në Shqipëri dhe porta kryesore detare në të cilën operojnë linjat e tragetëve te pasagjerëve dhe mallrave. Ne ju ofrojmë makina me qera ne Durrës port të lira me çmime konkuruese dhe pa kosto extra.

Class: Small
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Petrol
Fuel usage: 4.2l/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 19 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited

Pyetje të shpeshta për automjete me qira në Durrës

Cfarë dokumentash duhen për të marr makine me qira në Durrës?

  • Leje drejtimi ( Patenta)
  • Karta identiteti ID ose passaporta
  • Pagesa e qiras së automjetit

Cfarë përfshihet në pagesën ditore të qirasë?

  • Të gjitha taksat rrugore dhe TVSH
  • Pa limit kilometrash (brenda territorit të republikës së Shqipërisë)
  • Mbështetje me anë të telefonit për probleme teknike dhe pyetje
  • Assistencë rrugore në rast aksidenti
AlbaniaOnline ® 2020