Tirana Airport (TIA) Rinas, Albania
+355693333550
24H

Makina me qera Rinas

Filters

Makina me qera në Rinas

Zbuloni flotën tonë! Zgjidhni automjetin që i përshtatet nevojave tuaja.

day From
21€
day From
23€
day From
24€
day From
25€
day From
25€
day From
26€
Fiat Tipo
Intermediate
day From
27€
day From
28€
day From
28€
day From
28€
day From
28€
VW Jetta
Intermediate
day From
30€
day From
36€
Audi A4
Compact
day From
45€
day From
54€
day From
75€
Ford Tranzit (8+1)
Passenger Van
day From
81€
 Hyundai H-1 (7+1)
Passenger Van
day From
84€

Makina me qera në Rinas ditët e sotme është e nevojshme dhe shumë praktike. Transporti publik në është i limituar në orare dhe ka shumë pak destinacione, vetëm Tiranë dhe Durrës.

Nga ana tjetër shërbimi me TAXI kushton dhe është i pa përballueshëm nga ana ekonomike sidomos për udhëtime të gjata.

Flota jonë e automjeteve ofron një gamë të gjerë modelesh me çmime fantastike  për makina me qira Rinas duke filluar nga 15-euro dita.

Pyetje të shpeshta për Makina me qera Rinas airport Tiranë

Çfarë përfshihet në çmimin e qirasë?

Në çmimin e qirasë janë të përfshira si më poshtë:

  • Marrja dhe dorëzimi në Tirana Airport
  • Taksat rrugore dhe TVSH
  • Siguracioni Kasko
  • Pa limit kilometrash (brenda territorit të Shqipërisë)
  • Asistenca rrugore 24 orë
  • Zëvendësimin e automjetit në rast problemi teknik ose aksidenti

Si mund të rezervoj makina me qira në Rinas?

Ju mund të rezervoni makinë me qera online në website tonë ose me telefon +355693333550 (Whast ap, Viber, Call).

Gjithashtu mund të na kontaktoni në adresën e email-it info@albaniaonline.org

A janë makinat të siguruara?

Po! Të gjitha automjetet e flotës sonë janë të siguruara ndaj palëve te treta me siguracion TPL dhe siguracion KASKO i cili mbulon një pjesë të vlerës së dëmin nëse jeni ju fajtor në aksident.

Si merret dhe dorëzohet makina në Rinas airport?

Mbasi bëni rezervimin stafi jonë ju pret në terminalin e aeroportit të Rinasit me emrin tuaj në letër dhe ju drejton për tek makina që ndodhet në parking.

Edhe dorëzimin e bëni tek parkimi i aeroportit.

Makina me qera Tirana airport

Makina me qera Rinas
Makina me qera Rinas

Tirana International airport  “Nënë Tereza” i njohur  dhe ndryshe si aeroporti i Rinas-it është porta e vetme ajrore e Shqipërisë dhe në të udhëtojnë rreth 3.3 milion pasagjer çdo vit. Aeroporti ndodhet 16 km larg Tiranës dhe kohëzgjatja nga qendra deri ne airport me makinë është afërshitë 30 min.

Të dhënat teknike dhe informacion i përgjithshëm për Rinas airport janë si më poshtë:

Kodi IATA i Aeroportit TIA
Kodi ICAO i Aeroportit LATI
Gjatësia e pistës 2,750 metra
Gjerësia e pistës 45 metra
Orientimi i pistës 176 / 356 (17/35)
Kategoria ICAO I
Mbulimi i mbrojtjes kundër zjarrit VII
Koordinatat gjeografike 41.414742 N, 19.720561E

Shijoni udhëtimin tuaj! Makina me qera në Rinas airport nga AlbaniaOnline vijnë me çmimet të lira dhe ekonomike.

Rezervoni automjetin tuaj online! Makina do jetë gati në aeroport pa vonesa dhe pa kosto extra. Flota jonë ka një gamë te gjerë modelesh nga marka të ndryshme si 4×4, SUV, të lira, Furgona me qera, 7 vende, ekonomike, dasme, luksi, etj.

AlbaniaOnline ® 2020