Tirana Airport (TIA) Rinas, Albania
+355693333550
24H

Makina me qera të Lira

Class: Mini
Gearbox: Manual
Max passengers: 5
Fuel: Petrol
Fuel usage: 4.2 l/100km
Features
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Karburanti - Same to Same
Day From 21 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Mini
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Petrol
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 23 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Small
Gearbox: Manual
Max passengers: 5
Fuel: Petrol
Features
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Karburanti - Same to Same
Day From 24 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Small
Gearbox: Manual
Max passengers: 5
Fuel: Petrol
Fuel usage: 4.8l/100km combined
Features
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Karburanti - Same to Same
Day From 25 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Small
Gearbox: Manual
Max passengers: 5
Fuel: Diesel
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 25 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Medium
Gearbox: Manual
Max passengers: 5
Fuel: Diesel
Fuel usage: 3.7l/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Day From 26 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Intermediate
Gearbox: Manual
Max passengers: 5
Fuel: Diesel
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 27 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Small
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Petrol
Fuel usage: 4.5l/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Day From 28 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Small
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Petrol
Fuel usage: 4.5l/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 28 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Small
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Petrol
Fuel usage: 4.2l/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 28 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Intermediate
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Diesel
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 28 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Intermediate
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Diesel
Fuel usage: 4.8l/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 30 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Compact
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Diesel
Fuel usage: 4.2l/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 36 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Compact
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Diesel
Fuel usage: 6.1 L/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 45 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: SUV
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Diesel
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 54 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Gearbox: Automatic
Max passengers: 7
Fuel: Diesel
Fuel usage: 7.8 L/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 60 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: SUV
Gearbox: Automatic
Max passengers: 5
Fuel: Diesel
Fuel usage: 7.2 L/100km
Features
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 75 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Passenger Van
Gearbox: Manual
Max passengers: 9
Fuel: Diesel
Fuel usage: 7.5 L/100km
Features
Karburanti - Same to Same
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Day From 81 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited
Class: Passenger Van
Gearbox: Automatic
Max passengers: 8
Fuel: Diesel
Features
Mbulim të dëmit nga aksidenti
Karburanti - Same to Same
Day From 84 Euro
Deposit Not required
Mileage Unlimited

Makina të lira me qira

Makina me qera tani nuk janë më luks ato janë të domosdoshme dhe të përballueshme nga të gjithë. Flota e automjeteve të AlbaniaOnline përfshin edhe makina me qera te lira duke filluar nga 15 euro dita. Në këtë kategori hyjnë Ford Fiesta, Opel Corsa, Skoda Fabia, Hyundai i10, të cilat janë efiçente në konsumim e karburantit dhe praktike ne parkim sidomos në qendra urbane ku parking është i limituar.

Makina me qera në Tiranë të lira

Trafiku në Tiranë është i rënduar sidomos në oraret e pikut. Duke rezervuar makina me qera në Tiranë të lira ju kurseni dhe keni mundësi parkimi. Çmimet fillojnë 10-15 euro dita në varësi të kohëzgjatjes dhe sezonit. Zyra ndodhet shumë pranë qendrës së Tiranës. Dorëzimi mund të behët në aeroportin e Rinas-it dhe anasjelltas pa pagesë ekstra.

Makina me qera te lira

 

 

 

 

 

Makina me qera të lira në Durrës

AlbaniaOnline ofron makina me qera te lira në Durrës port. Rezervimi duhet të bëhet të paktën 2 ditë para se të mbërrini dhe çmimet për jashtë sezoni variojnë 15 euro deri 20 euro në bazë të kohëzgjatjes.

AlbaniaOnline ® 2020