Tirana Airport (TIA) Rinas, Albania
+355693333550
24H

Makina me qera Tirane

Pick-Up Information
Return Information
Filters

Makina me qira në Tiranë

Ekonomike, te lira, luksoze, 4×4, furgona, 7 vende….

day From
21€
day From
23€
day From
24€
day From
25€
day From
25€
day From
26€
Fiat Tipo
Intermediate
day From
27€
day From
28€
day From
28€
day From
28€
day From
28€
VW Jetta
Intermediate
day From
30€
day From
36€
Audi A4
Compact
day From
45€
day From
54€
day From
75€
Ford Tranzit (8+1)
Passenger Van
day From
81€
 Hyundai H-1 (7+1)
Passenger Van
day From
84€

Tirana është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Shqipërisë. Rrugët kryesore janë të mirëmbajtura dhe me starndarde. Por nëpër rrugë dytësore duhet kujdes pasi infrastruktura nuk është gjithmonë e mirë. Makina me qera Tiranë është e domosdoshme pasi transporti publik është i limituar dhe nuk ka akses në të gjitha destinacion e preferuara turistike. Flota jonë ofron makina me qera ekonomike në Tiranë duke filluar nga 15 euro dita.

Çmimet e makinës me qera në Tiranë bazuar nga sezoni.

Çmimet e makinës me qera në Tiranë bazuar nga kohëzgjatja

Çmimi ne grafik i referohet kategorisë ekonomike dhe koha mesatare e marrjes me qira prej 10 ditësh.

Makina me qera tek Zogu zi

Makina me qera Tirane
Makina me qera Tirane

Trafiku në Tiranë është i rënduar sidomos në hyrje-dalje dhe në qendër të qytetit. Edhe parkimi është i limituar dhe kur merrni makina me qera Tirane rekomandohet që automjeti të jetë i vogël që të përshtatet me vend parkimet dhe rrugicat e ngushta. Rreth rrotullimi i Zogut të zi është vendi ideal për të marrë makina me qera pasi stacioni urban dhe inter-urban është shumë afër.

Makina me qera Tirana airport, Rinas.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës “Nënë Tereza” ndodhet 16 kilometra nga qyteti i Tiranës dhe është aeroporti i vetëm ne Shqipëri. Kjo distance përshkohet për rreth 35 minuta me trafik normale automjetesh.

Makina me qera Rinas Tiranë nga AlbaniaOnline janë te markave dhe modeleve më te vlerësuara. Modele ekonomike automjetesh, familjare deri tek makina me qera luksoze dhe furgona me qera 8+1 vende.

AlbaniaOnline ® 2020